Primo køber svenske Talent Plastics Göteborg

Primo har overtaget alle aktier i det svenske Talent Plastics Göteborg AB fra Ahlmarks.

Primo expansion in Sweden - takeover of Talent Plastics Göteborg AB
Primo udvider i Sverige - overtagelse af Talent Plastics Göteborg AB

Pr. 30. juni 2022 har Primo købt samtlige aktier i det svenske Talent Plastics Göteborg AB af Ahlmarks.

Talent Plastics Göteborg AB blev etableret i 1964 og er i dag en ekstruderingsvirksomhed med 22 ansatte, 18 ekstruderingslinjer og en omsætning på 46 mio SEK (2021). Virksomheden fremstiller specialfremstillede plastprofiler til mange af de samme industrier som Primo, herunder kabelløsninger til offshoreindustrien.

Talent Plastics har siden 2010 været en del af Ahlmark-koncernen, som med salget af Talent Plastics Göteborg har frasolgt sin ekstruderingsvirksomhed.

"Vi har gennem årene oplevet Talent Plastics Göteborg som en stærk spiller, som vi ofte er stødt på i markedet. Synergierne og integrationen i Primo-koncernen vil styrke Primos position i de nordiske lande. Det vil understøtte vores arbejde mod at nå vores vækstmål i uforudsigelige tider som disse," siger CEO i Primo, Claus Tønnesen.

Med Primos overtagelse skifter Talent Plastics Göteborg AB navn til Primo Göteborg AB.

Om Primo 

Den danske koncern har hovedkontor i København og salgs- og produktionsaktiviteter på 11 lokationer i Europa og Kina. Koncernen har i øjeblikket 980 ansatte og en omsætning på 205 millioner euro (pr. 31.12.2022). Virksomheden blev grundlagt og ejet af familien Grunnet og har siden begyndelsen i 1959 specialiseret sig i at designe og producere kundespecifikke profilløsninger i plast.